Enlarge

Offices, Burwood NSW

bokor architecture + interiors were engaged to design the new offices for a client in Burwood. The office refurbishment included a full demolition of the existing walls and joinery to allow for a complete transformation of the space. The new office includes a casual meeting room, a conference room, a large gathering space, new kitchenette and an apartment on level 6 of the same building.

The design called for custom made joinery in each room, coffered ceilings, dado walls, custom made solid timber doors with brass hardware. The carpet in the main gathering space was specially designed with a high pile, 100% New Zealand wool, colour matched to the clients logo and PMS colour. The design was influenced by a Victorian style carpet with intricate borders and details throughout. The central pattern encorporates the client’s logo and adds to the grandeur of the space. The rest of the space is made up of Tasmanian Oak timber veneer with mouldings to match, specialty parquetry flooring and light beige porcelain floor tiles.

The client was overly satisfied with the end result and the project was an overall success.

All photography by Sebastian Photography

Pin It