Enlarge

KFC Offices, Frenchs Forest, NSW

bokor architecture + interiors were selected for the redesign and office activation of KFC head offices in Sydney. bokor was engaged to create a workplace that would be adaptable, fun and promote a sense of well-being to align with the company values of KFC. 

 

Engaged in the early stages of the project, bokor has been working closely with the client’s property team to ensure that the new workplace would suit both the company’s current and future needs. The central design concept places emphasis on the social aspect of community. To achieve this, bokor designed a marketplace to ensure visual connection between the entrance, workplace, test kitchen and conference area through strategic use of stairs and voids, movable glazing walls and switch privacy glass. The marketplace creates a multifunction hub to encompass workplace, restaurant and meeting area that is representative of all aspects of the business.

Pin It